Vlassak Betonboringen BV

Contact

Bel ons
Tegelwerken

Laat uw tegelwerken uitvoeren door de beste in Brabant

Of u nu een particulier bent met een speciale tegelwens voor uw badkamer of als bedrijf een complete ruimte in een enorm bedrijfspand wilt laten betegelen: wij van Vlassak Betonboringen kunnen én doen alles op het gebied van tegelwerken! We werken samen met kleine aannemers, binnenhuisarchitecten en diverse grote bouwbedrijven om u een zo compleet mogelijke service te kunnen verlenen. Via ons netwerk en internet weten tevreden klanten ons steeds weer te vinden als het gaat om het fraai betegelen van hun vierkante meters!

Onze specialiteiten in tegelwerken

• Uitstekend voorbereidend werk om met perfect tegelwerk uw droomruimte te realiseren
• Tegelwerk voor particulieren maar ook voor grote bedrijven. Ons vakwerk heeft nog nooit een klant teleurgesteld!
• Badkamers, toilet en ander sanitair
• Keuken: of het nu gaat om een achterwand tegelen, diverse muren met het beste tegelwerk verzorgen of zelfs een artistieke tegelbekleding
• Woonkamervloeren van natuursteen of andere prachtige tegeltoepassingen

Bent u ook op zoek naar de beste tegelzetter voor uw ruimte? Gaat u voor honderd procent kwaliteit en ruime garantie? Neem dan contact op met Vlassak Betonboringen via het contactformulier of via telefoonnummer 06-12906092. Bij geen gehoor kunt u contact opnemen door te bellen naar 06-42134088. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Uw eerste stap op weg naar fraai uitgevoerd tegelwerk!