Vlassak Betonboringen BV

Contact

Bel ons
Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden door dé specialist in Brabant

Of het nu gaat om kleine of grote projecten voor particulieren of bedrijven, Vlassak Betonboringen is dé partner voor al uw grondwerkzaamheden.

Wij verrichten al jaren grondwerk voor scholen, particuliere woningen, uitbreidingen of aanbouwing, stallen en bedrijfshallen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere grondwerkzaamheden, zoals bestratingen, het beheersen van grondwaterpeil en het stabiliseren van bestaande bebouwing.

Wij bespreken van tevoren de werkwijze en planning met u, zodat de grondwerkzaamheden zo efficiënt en foutloos mogelijk kunnen verlopen.

Hoe werkt het?

Vlassak Betonboringen is een echte professional in grondwerkzaamheden. Zo zijn wij ons ervan bewust dat voor een goede fundering de verdichting van het aangebrachte zand zeer belangrijk is. Daarom gebruiken wij bij het grondwerk diverse verdichtingsmaterialen, zoals een trilplaat en trilwals. Tijdens het grondwerk controleren we de verdichting continu met een handsondeerapparaat.

Bij grondwerkzaamheden voor verhardingen van klinkers, asfalt en beton gebruiken wij een lasergestuurd egalisatiebord. Dit kan de ondergrond tot op de millimeter nauwkeurig egaliseren zodat er een uitstekende, solide basis voor de bestraling ontstaat.

Laat uw grondwerkzaamheden uitvoeren door de specialist in Leende en omgeving: Vlassak Betonboringen. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 06-12906092. Bij geen gehoor kunt u contact opnemen via tel: 06-42134088. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden voor het uitvoeren van uw grondwerk!